LJETNE RADOSTI

Armani na Hvaru uživa s Ecclestoneom

21.07.2009 u 11:11

Bionic
Reading

Hvarska luka prva je destinacija višednevnog krstarenja talijanskog modnog kreatora Giorgija Armanija po hrvatskoj obali. Društvo mu radi Bernie Ecclestone

Talijanski modni kreator Giorgio Armani ovih dana uživa na krstarenju hrvatskom obalom. U svojoj 65 metara dugoj jahti Main krenuo je iz Splita prema Braču, a zatim i prema Hvaru, gdje se dizajner sa svojom ekipom usidrio i krenuo u obilazak otoka koji je omiljena destinacija brojnih šminkera i bogataša.

Armani bi se u Hvaru trebao zadržati tjedan dana, a odmah po dolasku u hvarskoj mu se luci pridružio i Bernie Ecclestone koji na svojoj jahti Petara također krstari ovim dijelom Jadrana. Iako je i Bernijeva Petara vrlo atraktivna, ali i često viđena u hvarskoj luci, sva je pažnja ipak usmjerena na Armanijevu 65 metara dugu jahtu Main koja spada među stotinu najluksuznijih i najvećih jahti na svijetu.

Na brodu je Armani ugostio i petnaestak gostiju, no o kome se radi, zasad nije poznato. Nakon Hvara, Armani će se s društvom otisnuti dalje prema Korčuli, a zatim i za Dubrovnik i Cavtat.