razgovor s antonijom

Antonija Stupar Jurkin otkriva zašto joj je P50 Pocket omiljeni pametni telefon

17.02.2022 u 11:44

Bionic
Reading

Antonija Stupar Jurkin, bivša televizijska voditeljica, danas marketing i event menadžerica, supruga je i majka dvoje djece koja uspješno balansira poslovne i privatne obaveze. S malih ekrana ju pamtimo po atraktivnom izgledu i vitkoj figuri, koju i dalje održava svakodnevnim vježbanjem, stoga ne čudi da je između ostalog i zaštitno lice poznatog modnog brenda hrvatske dizajnerice. Iako aktivnosti na svom Instagram profilu sa 40.000 pratitelja smatra hobijem, priznaje da svoj dan ne može zamisliti bez pametnog telefona

U razgovoru s Antonijom, otkrili smo pojedinosti o njezinoj karijeri i kako joj tehnologija pomaže u svakodnevnim aktivnostima.

Pametni telefoni u svakodnevnom životu – na koji način njihovo korištenje utječe na tvoje poslovne i privatne obaveze?

„Živimo u vremenu u kojem apsolutno ne mogu zamisliti više kakav je život bio prije pametnih telefona. Novi Huawei P50 Pocket potpuno pristaje mojem stilu i načinu života. Prvo me oduševilo to što je preklopan i to mu daje elegantan štih. Druga stvar je moćna baterija koja traje i traje, što mi je jako važno, a vrhunska kamera je ono što mi je potrebno za moj hobi“, otkrila nam je Antonija.

Antonija je i poznata trendseterica, pa smo ju stoga upitali koliko joj je važan izgled mobitela:

„Moderan i stylish izgled mobitela je svakako plus kod svake modne kombinacije. Nastojim pratiti koji su modni trendovi aktualni čak i kada to prelazi tradicionalne barijere odijevanja. Danas je pametni telefon naš sidekick, pa zašto ne bi i on bio trendy i stylish“, rekla je Antonija kroz smijeh.

Osim što mami poglede svojim izgledom, P50 Pocket sadrži vrhunsku kameru. Koliko ti je ona bitna u svakodnevnim aktivnostima?

„Vrhunska kamera je svakako jedna od top tri važnih kvaliteta kod odabira pametnog telefona, a s obzirom da volim zabilježiti svaki trenutak i trebam kvalitetne fotke za potrebe društvene mreže, kvalitetna kamera je must“, otkrila nam je Antonija.

P50 Pocket opremljen je vodećom kamerom u industriji. Njegova Ultra Spectrum kamera od 40 MP poboljšava jasnoću i vidljivost svjetla kako bi se dočarali prirodni detalji i žive boje za realističnu i nevjerojatnu fotografiju koja će krasiti Antoniji Instagram.

Od funkcionalnosti ovog preklopnog telefona, Antonija nam je posebno izdvojila: „Osim kamere, najdraža značajka mi je super punjenje. Naravno da se nikada ne sjetim staviti ga na noćno punjenje pa mi uvelike pomaže funkcija super punjenja koju koristim ujutro dok se spremam za posao“.  A upravo P50 Pocket sadrži snažnu bateriju od 4.000 mAh s 40 W SuperCharge tehnologijom, koja omogućuje brzo punjenje.

Huawei P50 Pocket je preklopni telefon. Koliko ti je to praktično?

„Apsolutno je najpraktičniji pametni telefon, koji stane ne samo u svaki džep već i u najmanju trendi torbicu. Ovako preklopan ima vrlo napredne načine rada, i mogu sve svoje obavijesti i notifikacije provjeriti bez da ga otvaram, plus mogu snimiti i selfi na taj način “, otkrila nam je Antonija.

„Najviše me oduševilo to što na preklopnom zaslonu mogu vidjeti dolazne pozive, javiti se i upravljati glazbom. Zar to nije odlično!?“, iznenađeno otkriva Antonija.

Antonija nam je na kraju otkrila kako slobodne dane najdraže provodi s obitelji. Vikendima često posjećuju sportske terene, te odlaze na izlete u prirodu. Naravno voli i ostati kod kuće te ljenčariti dok snimaju obiteljske selfieje s P50 Pocket pametnim telefonom.