UZBUNA

Antonija Mišura uskoro odlazi u inozemstvo

21.12.2012 u 20:17

Bionic
Reading

Prekrasna košarkašica Antonija Mišura otkrila je svoje planove za budućnost koju ona vidi u inozemstvu

Prije šest godina košarkašica Antonija Mišura došla je na casting za Miss sporta Hrvatske i odmah izgledom oduševila organizatore. No, nakon dva mjeseca otkazala je sudjelovanje.
Poziv je upućen i sljedeće godine, ali je opet došao negativan odgovor.

'Nisam ja za to', govorila je tada, iskrena Šibenčanka koja je u međuvremenu postala poznata sportašica koja i dalje očarava svojom ljepotom.

Izabrana je za najljepšu sportašicu Mediteranskih igara, izabrana je za najljepšu sportašicu Olimpijskih igara u Londonu, a uvrštena je među 100 najljepših žena svijeta. Protekla, 2012. godina, bila je godina ispunjenja svih njezinih želja.

'Sve što sam zamislila, to mi se ostvarilo u ovoj godini. Vrhunac je bio nastup na OI-ju u Londonu. Zadovoljna sam svime što se događalo na Igrama, pa i samim plasmanom, premda se zna da smo mogle više i bolje. Ali, hvala Bogu, što je, tu je, ipak smo barem otišle na Olimpijske igre', istaknula je Antonija za časopis Max te je odala što će nakon što joj istekne ugovor u Šibeniku.

'Istina, dogodine istječe moj ugovor i razmišljala sam o promjeni kluba. Željela bih se okušati u inozemstvu, željela bih iskušati neku drugu razinu igre i svega ostaloga. Od zemalja i liga, zanimljive su mi Turska, Španjolska, Italija, a samo dragi Bog zna gdje ću naposljetku završiti', rekla je Antonija Mišura.