IZ ŠIBENSKE SVLAČIONICE

Antonija Mišura otvorila dušu

29.01.2013 u 22:36

Bionic
Reading

Zgodna košarkašica, koja inače rijetko priča o svojoj karijeri, govori o karakteristikama svoje igre, kakva je kad se naljuti i psuje

Slobodna Dalmacija prenijela je njen razgovor objavljen je na službenom webu kluba Jolly JBS.

'Treniram dva do tri puta dnevno, ali ima dana kada baš nisam od volje, pa znam malo zabušavati, ali to je stvarno rijetkost. Nikad ne propuštam trening i bez obzira na sve, uvijek pokušavam dati svoj maksimum.

Naravno, stekla sam mnogo dobrih prijatelja otkako se bavim košarkom, što je jedna velika prednost bavljenja sportom, ali sam sa svojim curama u klubu najbliža. Ipak s njima provodim najviše vremena', rekla je Mišura.

'Promijenila bih neke stvari, jer sam poprilično samokritična i uvijek bih željela da je sve savršeno, a to je u sportu nemoguće. A i zovu me kočijaš jer stvarno dosta psujem, najčešće sama sa sobom, ali ponekad i ostale igračice znam počastiti', priznala je.

'Poraz, kao i pobjeda je sastavni dio sporta. Naravno da kao sportaš ne volim gubiti, ali se treba znati nositi s porazom i ići dalje nakon toga, dalje u nove pobjede...', ispričala je Mišura.