TREĆA BRAČNA SREĆA

Annie Lennox udala se u 57. godini

18.09.2012 u 12:04

Bionic
Reading

Iako je nakon dva bolna razvoda rekla da se više neće udavati, britanska gazbenica ušla je u treći brak, s doktorom Mitchom Besserom

Annie Lennox udala se treći put. Poznata 57-godišnja škotska glazbenica obećala je nakon dva propala braka kako se više nikad neće udavati, no ljubav prema atraktivnom doktoru Mitchu Besseru s kojim je dvije godine u vezi natjerala ju je da promijeni odluku.

Skromna i intimna svadba održana je 15. rujna na jednom brodu na rijeci Temzi. Među gostima bili su i britanski glumac Colin Firth te komičarka Ruby Wax. Točio se šampanjac koji mladenka nije pila, a najaktivnija na plesnom podiju bila je upravo Annie.

Lennox i ginekolog Besser upoznali su se 2009. surađujući u humanitarnoj akciji 'Mother2Mother' koja pomaže samohranim majkama oboljelim od side. Zgodni doktor direktor je humanitarne udruge koja pomaže oboljelima od te opake bolesti. Kad je upoznao Annie, bio je oženjen te ima dvoje djece, a zbog ljubavi prema pjevačici ostavio je svoju suprugu i službeno se razveo prošle godine.

Prvi brak slavne pjevačice potrajao je samo godinu dana – 1985. razvela se od pripadnika Hare Krishne, Nijemca Radha Ramana. U drugi brak ušla je 1988. s izraelskim filmskim producentom Urijem Fruchtmannom. Dobili su dvije kćeri – Lolu (22) i Tali (19). Razveli su se 2000. godine.