očarala je sve

Anja Šovagović Despot pokazala svoj šarmantan dom na otoku

22.05.2024 u 19:25

Bionic
Reading

Glumačka diva na društvenim mrežama voli pokazivati fotografije iz privatnog života, a sada je pratiteljima 'otvorila vrata' svoje obiteljske oaze na Braču

Anja Šovagović Despot više puta je do sad oduševila svoje obožavatelje i prijatelje dijeleći fotografije svog predivnog stana na Instagramu. Sad je na red došla i obiteljska vikendica koju je još potkraj šezdesetih sagradio njezin pokojni otac Fabijan Šovagović.

Njezin otočki dom nije samo mjesto za život, već i odraz njezine osobnosti i stila. Kroz jednostavnost kombinacije boja, tekstura i umjetnina, postigla harmoniju koja odiše ljepotom i autentičnošću.

Videom u kojem je pokazala centralnu prostoriju svog bračkog životnog utočišta, glumica je naglasila koliko je prostor važan za karakter i način života, a svojim primjerom možda inspirira mnoge koji će se okrenuti prirodnim materijalima i svoj dom pretvore u mjesto topline i ugode.

Kombinacije biljaka koje treba izbjegavati Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

'Divno Anja', komentirala je Danijela Dvornik koja i sama već dugi niz godina živi na otoku Braču te se često hvali svojim tamošnjim stambenim prostorom. 'Teško je odlučiti na kojoj lokaciji živjeti', dodala je. 'Eeee! Ti najbolje znaš koje su to slatke muke', odgovorila joj je Šovagović Despot.

pulski filmski festival

Crveni tepih: Anja Šovagović Despot i Barbara Nola blistale u mladenačkim izdanjima

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa