NA DODJELI NAGRADE PORIN

Privlačile poglede u minicama: Anji Šovagović Despot društvo je pravila kćer Ana

24.03.2024 u 11:57

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Anja Šovagović Despot nije propustila dodjelu nagrada Porin u Zagrebu, gdje joj se kao podrška pridružila lijepa kćer Ana

Mama i kćer modno su se uskladile u all black kombinacijama koje su uvijek dobro rješenje za svečanije prigode.

Naša poznata glumica ponosno je pozirala sa svojom kćeri, a obje su izgledale sjajno pokazavši vitke noge u minicima.

  • +18
31. dodjela nagrada Porin Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Anja (60) je svoj elegantni look u crnom zaokružila trendi slingback cipelama, dok se Ana pak odlučila za efektne visoke čizme iznad koljena te su obje dame za svoje stajlinge dobile samo pregršt komplimenata.

Prošle je godina Ana diplomirala na ALU, smjer Animirani film, a uz to je i magistra engleskog i francuskog. Osim Ane, Anja i njezin suprug Dragan Despot imaju i sina Josipa.

Inače, na 31. po redu dodjeli nagrada Porin, trijumfirali su Leta 3 i Vojko V koji su, uz Berislava Šipuša, koji su osvojili najviše priznanja struke - Šipuš i Vojko V dobili su po četiri nagrade, a Let 3 tri Porina.

Porin za životno djelo, nagrada koja se dodjeljuje umjetnicima koji su svojim radom obilježili hrvatsku glazbu, ove je godine pripala muzikologinji Eriki Krpan, bendu Parni valjak te glazbeniku i skladatelju Huseinu Hasanefendiću Husu. Voditelji dodjele nagrada bili su Jelena Glišić i Ivan Vukušić.