ZAVIDNA FIGURA

Izgleda fantastično: Anja Šovagović Despot pravi je mamac za poglede

01.03.2024 u 17:31

Bionic
Reading

U kazalištu Gavella održala se premijera 'Kraljeva' u Gavelli, predstave po Miroslavu Krleži, koju je režirao Krešimir Dolenčić. Stigli su mnogi poznati, a posebnu pažnju je privlačila glumačka diva svojim mladenačkim izdanjem

Anja Šovagović Despot u travnju će proslaviti okrugli 61. rođendan, a mnogi se dive i njenoj vječnoj mladosti, zavodljivom djevojačkom gardu i prpošnosti, ali i liniji za poželjeti. I ovog puta pojavla se u svojoj omiljenoj crnoj boji s neizostavnim crvenim ružem, njezinim zaštitnim znakom.

Već neko vrijeme ne viđamo je bez još jednog njezina zaštitnog znaka, visoke pundžice koju je nosila u svim prilikama. Sve češće je viđamo s raspuštenom i ravnom kosom sa šiškicama, a za to je izdanje ranije dobila i brojne komplimente svojih fanova na društvenim mrežama. Kad je riječ o frizuri, godinama joj je, početkom lipnja bio otići na minival, što mi je idealna frizura za more.

pulski filmski festival

Crveni tepih: Anja Šovagović Despot i Barbara Nola blistale u mladenačkim izdanjima

Pogledaj galeriju

Inače, ovih dana glumica je na poslovnom planu dosta zauzeta. Osim što ima obaveze oko nove predstave, zadnjih mjeseci radi na svojoj novoj knjizi. Prvakinja Gavelle književnosti se okrenula i zbog svojeg oca, pokojne legende Fabijana Šovagovića, te bi rado surađivala u stvaranju njegove monografije.

Njezina nova knjiga donosi nikad ispričanu ispovijesti Krležine junakinje Charlotte Castelli-Glembay, fatalne žene o čijoj osobnoj povijesti Krleža nije pisao. Podsjetimo, iza nje su već dvije knjige 'Divlja sloboda' (2003.) i 'Kad se ima kome dati' (2010.).

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko