'GODINE MI NIŠTA NE ZNAČE'

Anja Alavanja upoznala dečka s roditeljima

13.09.2010 u 09:19

Bionic
Reading

Voditeljica koja je ostvarila svoj filmski debi otkriva kako se osjeća u vezi sa 43-godišnjim gitaristom s kojim je počela i živjeti

Voditeljica i glavna urednica CMC televizije Anja Alavanja nedavno je s glumcem Damirom Markovinom snimila svoj prvi igrani film 'Lavanderman – istina ili mit?' i proslavila 28. rođendan, piše Extra.

'Čini se da starim, jer više nemam potrebu za ludim i razuzdanim tulumima za rođendan. Dragi ljudi okupili su se kod mene u stanu i uz vino i hranu dobro smo se zabavili, a moram priznati da su ove godine i svi pogodili što mi točno treba, kad je o poklonima riječ', rekla je voditeljica, ali nije željela otkriti što joj je poklonio dečko, 43-godišnji magistar ekonomije te gitarist u pratećem bendu Massima Savića, Željko Romac.

'Kod mene se uvijek nešto događa: sada je sve super. U lijepoj sam ljubavnoj vezi i baš se osjećam sretno i smireno', otkrila je Anja Alavanja, ali ipak nije htjela puno pričati o sadašnjem dečku s kojim je počela i živjeti. Pristala je odgovoriti na pitanje kako gleda na razliku u godinama.

'Poučena iskustvom, mislim da vam mogu reći da godine apsolutno ništa ne znače. To je čista brojka na papiru', kaže voditeljica koja je Romca već upoznala s roditeljima.

'Imam super moderne roditelje koji se uistinu drže one – ako je meni dobro i ako sam ja sretna, i oni su.'