tko bi joj odolio

Angelina Jolie nastavlja niz odličnih stajlinga: Kožna mala crna haljina najavljuje povratak nekad omiljenog trenda

26.10.2021 u 11:17

Bionic
Reading

Angelina Jolie pod svjetla reflektora vratila se u velikom stilu, a povodom promocije nadolazećeg Marvelovg filma 'Eternals' u kojem tumači lik Thenu, jednu iz skupine superheroja, servirala je niz odličnih stajlinga koji je nastavila sjajnom crnom kreacijom

Povodom fotografiranja u sklopu promoviranja filma 'Eternals' Angelina Jolie oživjela je trendove ranih 2000-ih. Na snimanje organizirao tijekom aktualnog 16. po redu Rimskog filmskog festivala koji se održava u talijanskog prijestolnici Angelina je stigla u savršenoj maloj crnoj haljini čiji dizajn potpisuje prestižna modna kuća Dolce&Gabbana.

Crna haljina bez naramenica i srcoliko rezanog dekoltea unatoč jednostavnim linijama izgledala je vrlo efektno i senzualno.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Massimo Insabato / Zuma Press / Profimedia

Naglašenog struka i strukturom nalik svilenkastoj koži ovaj model haljini predstavlja zanimljiv zaokret u trendu povratka slip haljine. Naime, slip i tuba haljine zajedno s drugim trendovima poput marama i crnih sandala s tankim remenčićima kakve je Angelina sparila s ovom sjajnom Dolce&Gabbana haljinom, trijumfalno se vraćaju u modu nakon što su vladali krajem 90-ih. Vrlo chic i naizgled jednostavne i neopterećene siluete ove godine su zapele za oko Rihanni, Kendall Jenner i brojnim drugim zvijezdama.

Dan ranije Angelina je na crvenom tepihu povodom premijere filma pokazala svoju glamurozniju stranu. Koračajući uz svoje dvije kćeri Angelina je ostavila bez daha u kreaciji s potpisom Versacea. Srebrna haljina bez naramenica pristajala joj je besprijekorno, a pred njezinom pojavom nitko nije mogao ostati ravnodušan.

  • +5
Angelina Jolie, Zahara i Shiloh Izvor: Profimedia / Autor: Max Montingelli ;Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia