društvene mreže su se usijale

Izgledom je prvo oduševila, a onda je svima za oko zapeo jedan detalj: Angelini Jolie na crvenom tepihu potkrao se gaf kakav se ne zaboravlja brzo

25.10.2021 u 22:56

Bionic
Reading

U sklopu 16. izdanja filmskog festivala u Rimu, postava novog Marvelovog hita na čelu s Angelinom Jolie prošetala je crvenim tepihom, a slavna glumica oduševila je glamuroznim izdanjem. Međutim, obožavateljima je vrlo brzo za oko zapela prava modna katastrofa kakva se, pod svjetlima reflektora, teško zaboravlja

Profesionalan tim za šminku i frizuru, kada se radi o glamuroznom izdanju za crveni tepih, zlata je vrijedan. Međutim, jedna od najpopularnijih glumica doživjela je nezgodu s ekstenzijama koja nije promaknula vještom oku njezinih obožavatelja.

Naime, na 16. Rimskom filmskom festivalu 46-godišnja dobitnica Oscara oduševila je u spektakularnoj srebrnoj Versaceovoj kreaciji, no njezini obožavatelji pogled nisu skidali s njezine – kose. Naime, Twitter su preplavile fotografije snimljene iza Angelininih leđa na kojima su vidljive duge, neravne i loše pričvršćene ekstenzije.

Kada je Angelina u elegantnoj Verasceovoj kreaciji kročila na crveni tepih, sve se činilo savršeni, i sve je nakratko stalo dok su svi pogledi bili usmjereni prema nenadmašnoj glumici eterične ljepote. Međutim, nakon nekoliko koraka svi ti pogledi usmjerili su se na njezinu kosu, odnosno neravnomjerno duge, loše pričvršćene pramenove.

'Kako se moglo dogoditi da Angelina prošeta crvenim tepihom s ekstenzijama koje izgledaju ovako, netko će dobiti otkaz,' napisao je jedan korisnik Twittera. 'Tko je gospođi Jolie napravio ovaj nered s ekstenzijama,' napisao je drugi. 'Nisam frizer, no tko god je je radio Angelini ekstenzije napravio e to loše te je i/ili bio pijan,' bio je još jedan komentar.

Doista, bilo je doista teško ne primijetiti slojeve Angelinine kose koji si kaskadno padali niz njezina leđa, a jedan red je završavao u razini lopatica, dok je drugi sezao sve do stražnjice. 'Doista! Ne znam tko joj radi frizuru, no zaslužuje otkaz,' bio je još jedan od komentara u nizu.

  • +5
Angelina Jolie, Zahara i Shiloh Izvor: Profimedia / Autor: Max Montingelli ;Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia

Kao u vremenima prije pandemije posljednjih tjedana svjedoci smo svjetskih promocija filmova kojima se prognozira veliki uspjeh na kinoblagajnama. Jedan od njih je 'Eternals', epski superherojski film u kojem jednu od glavnih uloga ima slavna oskarovka i humanitarka, Angelina Jolie. Film, čija premijera je najavljena 5. studenog, govori o 'Vječnima', besmrtnoj vanzemaljskoj rasi koja izlaze iz skrovišta u kojima su se krili tisućama godina kako bi zaštitili Zemlju od svojih zlih Devijanata. Angelina glumi uz Richarda Maddena, Kita Haringtona, Gemmu Chan, Kumala Nanjiani i Salmu Hayek, a film je režirala Chloe Zhao.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: D'Avanzo Maurizio/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia