SHILOH JolIE-PITT

Starija kći Angeline Jolie i Brada Pitta ponovno je iznenadila u ženstvenom izdanju

25.10.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Uz Angelinu Jolie glavne zvijezde na svjetskoj promo turneji Marvelova filma 'Eternals' postale su njezine nasljednice, 15-godišnja Shiloh i 16-godišnja Zahara

Nakon što su iz ormara izvukle dobro poznate haljine Angeline Jolie i odjenule za premijeru njezina novog filma 'Eternals' u Los Angelesu, Zahara i Shiloh ponovno su privukle pozornost svjetske javnosti - ovoga puta na premijeri održanoj u talijanskoj prijestolnici.

  • +5
Angelina Jolie, Zahara i Shiloh Izvor: Profimedia / Autor: Max Montingelli ;Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia

I dok se Zahara ovoga puta odlučila za bijelu haljinu grčkoga stila, Angelinina biološka kćer Shiloh iznenadila je pojavom u maloj, crnoj haljini koju je nosila uz žute tenisice životinjskog uzorka.

Ovo je ujedno drugi put da 15-godišnju nasljednicu Angelina Jolie svjetska javnost može ugledati u haljini na crvenom tepihu, a koje je unazad nekoliko godina izbjegavala nositi i radije birala odijela i slične komade inspirirane muškim stilom odijevanja.

  • +5
Angelina sa Shiloh i Zaharom Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Njezini slavni roditelji oduvijek su je poticali da se odijeva kako želi, a na promo turneji majčinog novog filma Shiloh je jasno dala do znanja kako su vremena u kojim je njegovala dječački izgled daleko iza nje.