NOVI DOM U KOSTARICI

Angelina i Brad kupuju kuću u kojoj će proslaviti Božić

12.12.2011 u 14:55

Bionic
Reading

Slavni holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt planiraju nadolazeće blagdanske dane provesti u Kostarici, a kao najjednostavnije rješenje smještaja za njih i njihovo šestero djece pokazala se kupnja kuće u Srednjoj Americi

Omiljeni holivudski par, Angelina Jolie i Brad Pitt odgajaju šestero djece: 10-godišnjeg Madoxxa, 7-godišnjeg Paxa, 6-godišnju Zaharu, 5-godišnju Shiloh i trogodišnje blizance Knoxa i Vivienne, a velika je obitelj ovogodišnje blagdane odlučila provesti u Kostarici. No kako će se možda i nakon blagdana vratiti na odmor u Srednju Ameriku, par je odlučio riješiti stambeno pitanje te ondje kupiti kuću, piše showbizspy.com.

'Brad je pronašao prekrasnu farmu za koju misli da će biti idealno mjesto za obitelj koja će se moći maknuti od publiciteta te odmoriti. Sviđa mu se Kostarika i planira ondje kupiti kuću da bi mogao uživati s obitelji', kaže blizak izvor.

Lijepa Angelina Jolie nedavno je medijima otkrila da je spremna na nekoliko godina povući se iz javnosti i pauzirati da bi se više posvetila obitelji te pomogla djeci u odrastanju tijekom tinejdžerskih godina.

'Bit ću potrebna svojoj djeci kada postanu tinejdžeri. Ako išta znam o tome kako je biti tinejdžer, to je da moram što više vremena provoditi s njima. Zato sam spremna pauzirati, a možda za to vrijeme odlučim raditi nešto od kuće, možda se čak odlučim napisati nešto', rekla je Angelina.