OPET SRETNA

Anđa Marić u vezi s bivšim top modelom

01.06.2010 u 13:15

Bionic
Reading

Nakon razvoda i razdoblja depresije, Anđa Marić ponovno je pronašla sreću! U poslu joj cvatu ruže na svim poljima, a nezaustavljiv vjetar u leđa daje joj novi dečko Matjaž Banič

Nakon što je prije dva mjeseca Anđa Marić i zakonski okončala svoj desetogodišnji brak s fotografom Primožem Dolničarom te izašla iz teškog razdoblja, pjevačica i članica žirija RTL-ova showa Hrvatska traži zvijezdu ponovno ljubi. Riječ je o poznatom slovenskom fotografu i bivšem top modelu Matjažu Baniču, s kojim se Anđa bez ustručavanja šeće ulicama Ljubljane i pritom se smiješi od uha do uha.

Story: Razdoblje depresije je iza vas, tko vam je pomagao kad vam je bilo najteže? Čula sam da je riječ o jednom vašem prijatelju, također poznatom fotografu. Je li istina da ste se s proljećem sretno zaljubili?

'Imam više sreće nego pameti! Sigurno sam u prošlom životu napravila neko dobro djelo jer mi se sad u najtežem trenutku pojavio netko meni već dobro poznat, ali u novom svjetlu. Prije svega, bio mi je prijatelj u najtamnijim trenucima, a onda je došla i ljubav', rekla je Anđa za Story.