HRABRO DALJE

Anđa Marić: Sretna sam u ljubavi!

07.10.2010 u 06:57

Bionic
Reading

Buran period nakon razvoda Anđa Marić očito je prebrodila

Lijepa voditeljica zablistala je u srijedu navečer na obljetničkoj reviji Hippy Gardena, održanoj prvog dana NIVEA Cro A Portera BLACK u šoping centru Westgate.

'Oduševljena sam revijom, po novom mi je najdraža boja upravo ova bojapudera. Ovaj nakit, haljine,  kombinezoni... sve to mi jepregenijalno i par manekenki sam zaista htjela lupiti i strgnuti imodjeću koliko su mi bile dobre stvari koje su nosile', euforično nam jerekla pjevačica koja ne stigne gotovo ništa od silnih obiteljskih iposlovnih obaveza.

Anđa je zračila vedrinom u crnoj kombinaciji s upadljivim plavim detaljima, a raspoloženje joj očito nije mogla pokvariti ni činjenica da se u središtu pažnje javnosti ponovo našla zbog propalog braka sa slovenskim fotografom Primožem Dolinarom.

Naime, mediji su prije nekoliko dana otkrili da Anđina bivša prijateljica Nina Mlačnik uskoro treba roditi bebu iz veze s Anđinim bivšim suprugom te da je njihova veza započela dok je brak još trajao, što je Anđa i potvrdila medijima. Ipak, očito je odlučila nastaviti dalje svojim putem i posvetiti se glazbenoj karijeri.

'Pripremam pohod na hrvatsko tržište, prevela sam pjesmu 'Kiša' koja je dosad bila na mađarskom jeziku pa je Hrvati nisu razumjeli. Moj bend je multikulturalni, pa nema razloga da se ne objavi tako lijepa pjesma i da se ne koncentriramo malo više na hrvatsko tržište. Nadam se da će sada slijediti koncerti i gaže', rekla nam je planovima ispunjena Anđa.

Anđa nam se pohvalila da je jako sretna u ljubavi i da uistinu iskreno ljubi svog novog izabranika.