s leopardovim uzorkom

Ana Gruica Uglešić rasplamsava maštu: Pokazala savršeno isklesano tijelo u bikiniju

14.07.2023 u 18:17

Bionic
Reading

Malo tko je ostao ravnodušan na fotografije atraktivne Splićanke u oskudnom bikiniju efektnog uzorka u kojem je uspješno naglasila svoju vitku liniju

Ana Gruica Uglešić svojim izgledom plijeni pozornost gdje god se pojavi, a sada je zažarila društvene mreže objavom fotografija u oskudnom bikiniju leopard uzroka.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Poznata glumica i fitness trenerica poznata je kao ljubiteljica zavodljivih i upečatljivih stajlinga koji su često na samoj granici modne hrabrosti. Na tom tragu je i njen kupaći kostim koji je garantira privlačenje pogleda.

Riječ je o senzualnoj kreaciji sa chic leopardovim točkicama koji je naglasio njeno isklesano tijelo i rasplamsao maštu obožavatelja.

Ovaj dizajn neprolazan je trend, no ove sezone uživa posebnu popularnost. Još tijekom proljeća u kolekcijama omiljenih brendova mogli smo vidjeti povećan broj komada sa životinjskim printom te je očigledno kako njegova popularnost nije pala niti kada je riječ o kupaćim kostimima.

  • +36
Le Méridien Lav obilježio početak ljetne sezone Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish i Vjeko Bilota)

Atraktivna Splićanka nedavno je zablistala i na velebnoj proslavi luksuznog resorta Le Meridien Lav na koji je stigla u efektnoj crvenoj maksi haljini ukrašenu vrlo trendi cut-out prorezima koji su davali posebnu dozu zavodljivosti.