KAMPANJA ZA DELIGHT

Vatrene Splićanke Iris Rajčić Livaja i Ana Gruica Uglešić vratile se u dobra stara vremena

27.06.2023 u 09:53

  • +3

Iris Rajčić Livaja i Ana Gruica Uglešić za Delight

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Bionic
Reading

Atraktivne Splićanke i dugogodišnje prijateljice Iris Rajčić Livaja i Ana Gruica Uglešić našle su se u glavnim ulogama modne kampanje, u kojoj su savršeno utjelovile bezvremenski seksipil

Zvijezde modne kampanja domaćeg brend Delight dvije su poznate Splićanke, Iris Rajčić Livaja i Ana Gruica Uglešić, koje svojim izgledom plijene pozornost gdje god se pojave, a njihov nevjerojatan žar, veselje i lakoća, preplavili su snimanje kampanje.

'I Iris i ja Ivana poznajemo još od ranih manekenskih dana i jako nam je drago što nam je predložio ovo ljetno snimanje svoje kampanje. Danas smo obje fokusirane na neke druge segmente života, ali prilika poput ove se ne propušta. Na samom snimanju smo se odlično zabavile i ono što je najvažnije, surađivale s vrhunskim timom te se osjećale i više nego ugodno. Baš je bilo lijepo vratiti se u ta stara dobra vremena. DeLight je izrastao u luksuzan brend, finih materijala i jednostavnih linija, tako da je pravo zadovoljstvo biti dio ove modne priče', rekla je Ana Gruica Uglešić.

Sve kreacije poznatog dizajnera Ivana Friščića, odišu pažnjom koja je posvećena detaljima. Idealna kombinacija klasičnih elemenata i suvremenih akcenata, zajedno čine savršenu kombinaciju u kojoj glavnu ulogu igraju uvijek vrhunske prirodne tkanine.

'Ova kampanja je rezultat naše predanosti stvaranju izuzetnih komada koji ističu ljepotu žene i traju kroz vrijeme. Ponosan sam što smo postigli tu beskompromisnu razinu kvalitete i stila. Koncept koji gajimo, koncept tihog luksuza, postao je prepoznat diljem zemlje, ali i regije. Seksipilnijom kampanjom projicirali smo da naši komadi (čak i oni klasični i zatvoreni) mogu prštati zavodljivošću. Ovom kolekcijom slavimo jedinstvenu vezu žene i njezinog odijevanja, naglašavajući da prava elegancija dolazi iznutra, a odjeća je samo produžetak njene ljepote i samopouzdanja', zaključuje Ivan, dizajner i vlasnik brenda.