ZVIJEZDE NA DIJETI

Ana Begić i Sandra Križanec objavile rat kilogramima

15.02.2012 u 10:02

Bionic
Reading

Ana Begić, Mariah Carey, Alec Baldwin, Sandra Križanac i Ksenija Marinković uspješno su smanjili višak kilograma

Vani vladaju niske temperature, pa je poželjno imati koji kilogram viška, ali bez obzira na to, neke zvijezde objavile su kilogramima rat, zasad su uspješni borci, a poslije bitke mogle bi postati i generali.

Urednica HRT-ovog Dnevnika Sandra Križanac nedavno je promijenila cijelu prehranu kako bi smanjila oscilacije u težini te utjecala na to da ima više energije.

'Oscilacije u težini nagnale su me da potražim savjet nutricionista, a počela sam i proučavati koliko hrana utječe na naše zdravlje. Kako sam posljednjih mjeseci konstantno bila umorna, a sve su pretrage pokazale da sam zdrava, odlučila sam promijeniti prehranu. Sada obavezno doručkujem i popijem šalicu čaja, u 11 sati pojedem voće, a ručam u 13 i 16 sati. Naime, količinu hrane koju bih prije za ručak pojela odjednom, sada podijelim u dva obroka. I pijem puno vode. A večeram samo kad imam goste', rekla je Sandra za Gloriju te je sada više nego zadovoljna.

Kilograme je preko zime topila i svjetska diva Mariah Carey, a kaže da je sve postigla prehranom, a nekoliko mjeseci nakon poroda uspjela je skinuti nakupljene kilograme.

'Ne hvalim se novom linijom samo zato da bih svima pokazala da sam mršava, već želim pokazati što znači zdrava prehrana, a ovo sve sam postigla upravo zahvaljujući prehrani', rekla je Mariah Carey gostujući u showu Rosie O'Donnell

42-godišnja pjevačica koja je prije osam mjeseci na svijet donijela blizance Moroccana i Monroa pohvalila se da je u prvom tjednu nakon poroda izgubila 18 kilograma, a u ovom kratkom periodu od nekoliko mjeseci čak 16 kilograma, pa je ukupno mršavija 32 kilograma.

S trudničkim kilogramima muku muči i glumica Ana Begić koja je, nakon što nije bila zadovoljna vlastitom borbom s kilogramima krenula i na tretmane u jednu polikliniku koja ima poseban program za skidanje kilograma nakon trudnoće.

'To je nekakva vrsta liposukcije bez liposukcije, ugodna masaža nakon koje se gubi i po nekoliko centimetara', objasnila je Ana i rekla da ništa od toga ne bi imalo uspjeha da ne pazi na prehranu. Osim toga, morala se vratiti u svoje stare kostime u HNK-u jer ne očekuje od krojačica da će se stalno baviti prepravcima, rekla je Ana za Extru.

Zbog zdravlja nagrađivani glumac Alec Baldwin istopio je 13 kilograma. Svoju novu liniju prošetao je na dodjeli nagrada SAG.

Kako je slavnom glumcu dijagnosticiran dijabetes, iz prehrane potpuno izbacio šećer i počeo vježbati pilates.
Zahvaljujući dijeti i pilatesu smršavio je 15 kilograma u četiri mjeseca. 'Osjećam se bolje nego ikad! Ne mogu vježbati koliko bih želio jer sam nekad po cijele dane na snimanju, ali tada manje jedem', objasnio je Baldwin dodajući da je prije obožavao slatko, a onda je konačno shvatio da ga šećer ubija.

Glumica Ksenija Marinković postala je novo zaštitno lice čaja Ella's uz pomoć kojeg je nedavno počela skidati višak kilograma te se nada da će do početka ljeta vratiti atraktivnu figuru.
'Kad sam shvatila da se, ma što da pojedem, kilogrami samo nižu, postala sam svjesna da je stanje alarmantno i da nešto moram učiniti za svoje zdravlje', rekla je Ksenija Marinković za reklamu kampanju.

'Čaj počela sam koristiti nedavno, a promjene su već vidljive. Osjećaj gladi je smanjen, poboljšana mi je probava, a u tjedan dana sam izgubila i dva kilograma', zaključila je Ksenija Marinković