BACA IH U TRANS

Amerikanci poludjeli za Antonijom Mišurom

06.09.2012 u 10:34

Bionic
Reading

Nakon Olimpijskih igara u Londonu, na kojima je dobila laskavu titulu najljepše sportašice, Amerikanci su potpuno poludjeli za lijepom košarkašicom Antonijom Mišurom, a njezine fotografije ih doslovce bacaju u trans

Najljepšoj sportašici Olimpijskih igara u Londonu Antoniji Mišuri rijetko tko može odoljeti, a ravnodušni prema njezinoj ljepoti i stasu nisu ostali ni Amerikanci nakon što su vidjeli njezine fotografije. Fotografije hrvatske košarkašice Antonije Mišure oduševile su čitatelje američkih portala, a popularni Egotastic sada je i objavio cijeli set, navodeći da je 24-godišnja Šibenčanka bez sumnje najljepša košarkašica svih vremena. Naime, za vrijeme trajanja Olimpijskih igara portal Egostatic objavio je nekoliko njezinih fotografija pa su njihovi čitatelji doslovce poludjeli za Antonijom tražeći još.

Nakon što su osvanule na webu Jutarnjeg lista, najsočnije fotografije su se proširile internetom i izazvale pravu senzaciju. 'Vau, Antonija Mišura je vjerojatno najljepša žena koja je ikad stala u tenisice', napisao je košarkaš Chicago Bullsa Nate Robinson na svojem profilu na Twitteru vidjevši Antoniju.

Kako navodi Egostatic, nakon nekoliko objavljenih Antonijinih fotografija na kojima pozira u gaćicama, bijeloj majčici te košulji, u redakciju im je stigao velik broj pisama obožavatelja koji su molili za još fotografija te su im ispunili želju i još jednom napomenuli da je upravo Antonija najljepša košarkašica koju su ikada vidjeli.