U DUHU 20-IH

Amal Clooney zablistala u najglamuroznijem izdanju do sada

30.09.2022 u 09:23

Bionic
Reading

George i Amal Clooney izgledali su poput para iz zlatnog doba Hollywoda kada su ovog četvrtka stigli na prvo izdanje dodjele nagrada Justice Albie Awards u organizaciji glumčeve humanitarne zaklade

Glamurozna dodjela, koju nisu propustile brojne zvijezde, održala se u prostorima Javne knjižnice u New Yorku, a u pratnji supruga Amal Clooney blistala je u haljini inspiriranoj modom 20- ih godina prošlog stoljeća.

  • +4
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Kako se doznaje kreacija je djelo modne kuće Versace na čelu s Donatellom, a nju je stvorila samo za Amal. Zlatna haljina na poznatoj odvjetnici replika je lila modela brenda iz jesenske couture kolekcije za 2018. godinu.

Nizovi svjetlucajućih, dugih resica na haljini korzetne podstave Amal su učinili glavnom zvijezdom na crvenom tepihu, a njezin retro dojam dodatno je istaknula valovitom bob frizurom i prigodnim make-upom u znaku crvenog ruža.

Nagrade Albie Clooneyjeve humanitarne zaklade namijenjene su odavanju počasti 'novinarima, borcima za ljudska prava i drugim braniteljima globalne pravde koji su 'izloženi velikom riziku zbog onoga što rade'. Događaj je dobio ime po Albieju Sachsu, južnoafričkom odvjetniku i sucu pritvorenom zbog svoje borbe protiv apartheida.

Amal Cloony u hit čizmama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uoči gala događanja, bračni par Clooney ovog je tjedna proslavio osmu godišnjicu braka na posebnoj večeri u New Yorku, a lijepa Amal (44) tim je povodom zablistala u efektnom, crno-bijelom izdanju.

  • +2
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia