poslovna elegancija

Amal Clooney ima pun ormar predivnih kombinezona, a ovaj zlatni može zasjeniti i najljepšu haljinu

23.06.2023 u 09:53

  • +10

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ako se iz modnog ormara Amal Clooney može izvući kakva pouka o stilu, onda je to da kombinezon može biti jedan od najboljih modnih izbora

Odvjetnica za ljudska prava pokazala je efektan kombinezon tijekom svog posljednjeg javnog pojavljivanja u Madridu, gdje je govorila na konferenciji We Choose Earth Tour. Za tu se prigodu 45-godišnja Amal oslonila na jedan od omiljenih komada iz svog ormara, ali sa zlatnim prizvukom.

Na pozornicu je izašla odjevena u kombinezon na jedno rame obojen sjajnom zlatnom nijansom. Efektni komad sadržavao je nabrani detalj preko dekoltea koji se spuštao u viseći ukras oko struka, kao i nabrane nogavice hlača koje su se prema dnu sužavale. Obuću je bojom uskladila s kombinezonom, odlučivši se za prozirne stiletto salonke sa zlatnom petom i vrhom. Od modnih dodataka nosila je naušnice od ružičastog zlata, oniksa i dijamanta te Cartierovu narukvicu.

Amal je dopunila stajling velikim crnim sunčanim naočalama i crnom torbicom s reljefom u stilu krokodilske kože.

Odvjetnici, udanoj za holivudskog srcolomca Georgea Clooneyja, kombinezoni su postali svojevrsni modni zaštitni znak. Tako se, naprimjer, prošlog mjeseca pojavila na međunarodnom festivalu 4Gamechangers noseći elegantan kombinezon ugljen sive boje, a koji je predstavljao ženstvenu i vrlo sofisticiranu verziju ženskog odijela.

Istog tjedna, tijekom pojavljivanja sa suprugom Georgeom na dodjeli nagrada Prince's Trust i TKMaxx & Homesense, oduševila je u minimalističkom bež kombinezonu lepršavih nogavica.

  • +10
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije