HTJELA JE NOSITI REVIJU

Alessandra Ambrosio bila na dijeti i tajila trudnoću

19.01.2012 u 17:50

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih Victorijinih anđelica, Alessandra Ambrosio, nedavno je obznanila da je u četvrtom mjesecu trudnoće te da očekuje rođenje svoga drugoga djeteta. Premda sada uživa u trudnoći, samo priznanje trudnoće joj nije lako palo te je manekenka tu vijest tajila te čak krenula na dijetu kako bi mogla nositi reviju Victoria’s Secret

30-godišnja manekenka i jedna od najpoznatijih Victorijinih anđelica, Alessandra Ambrosio, u četvrtom je mjesecu trudnoće te u drugome stanju doista uživa, a svoj sve veći trbuščić ponosno pokazuje. No, sam početak trudnoće nije joj nimalo bio lak.

Naime, kada je Alessandra bila dva mjeseca trudna, odlučila je otići na dijetu kako bi mogla nositi reviju Victoria’s Secret te tajiti trudnoću. 'Nisam nikome rekla da sam trudna. Kad sam saznala da opet čekam dijete, bila sam zbunjena, mislila sam da neću moći odraditi reviju,' rekla je Alessandra. No, samo tjedan dana prije revije ipak je svom agentu priznala da je trudna. On je pak smatrao da Alessandra neće moći nositi reviju jer je dobila koji kilograma, no lijepa manekenka krenula je na dijetu te na reviji očarala. 'No, ipak sam nosila reviju. Deset dana prije revije prestala sam jesti slatko i vježbala sam s osobnim trenerom', otkrila je.