OČITI ZNAKOVI

Ako ovo radi, sigurno vas voli

08.04.2013 u 09:25

Bionic
Reading

Muškarcima je ponekad teško izgovoriti čarobne riječi kojima cijelom svijetu objavljuju da nekog vole. Niste li sigurni u kojem ste trenutno statusu sa svojim dragim, postoje sigurni znakovi koji će vam to otkriti

1. Kontakt očima

Gleda li vas pažljivo u oči dok mu govorite, znači da imate njegovu punu pažnju i želi čuti sve što imate za reći ili učiniti. Idući put kada ćete malo ozbiljnije razgovarati provjerite ovaj znak jer ako gleda utakmicu i sluša vas jednim uhom, veće su šanse da se svega zasitio, uzima vezu zdravo za gotovo ili je pak s vama dok ne naiđe nešto bolje.

2. Dodiri

Ne radi se o seksualnim dodirima ili maženju kojim započinje predigru, već o usputnim ili namjernim dodirima koji nemaju nikakvu drugu svrhu. To su trenuci u kojima uzima vašu ruku dok gledate film, što ukazuje da je sretan što provodi vrijeme s vama.

3. Zanima se za vas

Umjesto klasičnih pitanja jeste li ručali na poslu, frajer koji je zaljubljen pitat će puno više – što se dogodilo na poslu, kakvi su planovi za vikend, što se dogodilo s prijateljicom koja je imala problem ili kako je vaša sestra.

4. Jedina

Ako se trudi pokazati kao da ste jedina djevojka na svijetu, to je zato što za njega i jeste jedina na svijetu. Bez obzira daje li vam komplimente bez posebnih povoda ili vas iznenadi malim sitnicama, to su očiti znakovi da vas voli i želi ugoditi.

5. Uvodi vas u društvo

Još jedan znak da je za njega ozbiljna veza u pitanju je kada vas upoznaje sa svim svojim prijateljima i trudi se da budete prihvaćeni te da se dobro osjećate. Također, upoznat će vas s roditeljima i širom obitelji.

6. Ne odlazi kad je teško

Imate li nekih ozbiljnijih problema, on će ostati uz vas i dati vam podršku. Zaljubljen muškarac neće dati petama vjetra na najmanji znak nevolje, već će učiniti sve da pomogne i da zajedno riješite problem.

7. Druženja

Ako vaš dečko vrijeme s vama provodi samo u spavaćoj sobi, a na sva događanja ide s prijateljima, odmah ga prekrižite. Dečko kojem je stalo do vas otpočetka će htjeti provoditi vrijeme s vama na raznim događanjima, a vrlo brzo će vas uključiti i u svoje društvo.

8. Dvije slatke riječi

Možda vam neće izravno reći da vas voli, ali će iskoristiti neke trenutke i druge riječi kojima će jasno dati do znanja da je tako. Dovoljno je da vam kaže kako žali što niste s njim na nekom poslovnom putu ili događanju jer bi mu bilo puno ljepše i zabavnije. U njegovom svijetu, to je poput izrečenih riječi 'volim te'.