novi modni hit

Ako netko zna spojiti nespojivo, to je ona: Kratki topić otkrio vitku figuru zanosne Belle Hadid

19.04.2021 u 11:19

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Bella Hadid uvijek je odjevena u skladu s najaktualnijim trendovima. Čak i kada se radi o ležernom, sportskom stajlingu, Bella mu uspješno uvijek doda malo 'zvjezdane prašine'

Atraktivna Bella Hadid, kći imućnog palestinskog investitora nekretnina Mohameda Hadida i bivše nizozemske manekenke Yolande Hadid, slovi za 'it' djevojku današnjice. Njezin ormar ispunjen je posljednjim trendovima, a nerijetko kombinacije koje odjene postanu pravi modni hit.

Ljepotica koju mnogi uspoređuju s bivšom francuskom damom Carlom Bruni Sarkozy, iza sebe ima bezbrojne modne revije, editorijale za najpoznatije časopise i suradnje s renomiranim modnim kućama, a poznata je i kao vrlo osjećajna i emotivna djevojka. Tako lijepa Bella na ulicama New Yorka nije mogla odoljeti i ne pomaziti preslatkog psića, a oštro oko fotoreportera odmah ju je uočilo.

Bella je ovoga puta pažnju privukla sportski elegantnim crnim hlačama vrlo ležernog kroja i kratkim topićem koji je otkrio i istaknuo njezinu nadaleko poznatu vitku figuru. Čini se kako ni Bella nije odoljela povratku kratkih topića, do nedavno zaboravljenog modnog hita. Casual stajling zaokružila je crnim Adidas tenisicama te toplim smeđim kaputićem od velura čije rubove krasi krzno.

  • +4
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture / Notorious P.A.P. / GG / BACKGRIDA / Backgrid USA

Poznata manekenka od 2012. godine bori se s lajmskom bolesti, a istu dijagnozu ima i njezina majka Yolandom te brat Anwar. Bella je nedavno ukrasila modne piste u sklopu revija za dizajnere Michael Kors i Mugler, a proglašena je i zaštitnim licem najnovije Fendijeve capsule kolekcije.

Bella je nedavno proslavila rođendan svoje najbolje prijateljice Jesse Jo Stark na egzotičnom i pitoresknom otočju te obradovala fanove fotkom na Instagramu.