U DUHU 90-IH

Povratak u djetinjstvo: Modne ovisnice s Instagrama ne kriju opsesiju ovim vedrim nakitom

15.03.2021 u 16:24

Bionic
Reading

Ako i vi, poput brojnih ljubitelja mode, koristite društvene mreže kao alat kako biste bili u toku s najnovijim trendovima u svijetu mode, do sada ste zasigurno primijetili efektan nakit u znaku krupnog šarenog prstenja na prstima it djevojaka današnjice

Ovi neobično slatki dodaci dječjeg šarma, a koji se priklanjaju nostalgičarskoj modi 90-ih, iskočili su na prstima utjecajnih i poznatih djevojaka poput Belle Hadid i pop zvijezdi Miley Cyrus i Dua Lipe, pritom dajući dodatnu dozu zabave njihovim odjevnim kombinacijama.

Takozvani bubble prsteni, kako su ih brojni počeli nazivati, ove godine preuzimaju ulogu vodećeg trenda u svijetu nakita. Ovi radosni mali dodaci, koji u cjenovnom smislu spadaju na pristupačnijoj strani, nesumnjivo podižu raspoloženje i najjednostavnije stajlinge.

Da je uistinu riječ o velikom modnom trendu u svijetu nakita, dovoljno govore i podaci modne tražilice Lyst. Pretraživanja za ovim efektnim nakitom u odnosu na protekli mjesec porasla su za 28 posto, a termini poput 'glomazni' i 'odvažni' jedne su od najpopularnijih ključnih riječi.

Isto tako, ključna riječ 'šareno', koja se odnosi na modele prstenja od smole, od početka mjeseca zabilježila je porast pretraživanja od 19 posto s najtraženijim bojama poput neonski zelene, ružičaste i žute.