odlična kombinacija

Ako još nemate običnu bijelu košulju u ormaru, ovaj stajling Ljupke Gojić Mikić uvjerit će vas da vam treba barem jedna

02.09.2022 u 22:54

Bionic
Reading

Modne kombinacije jedne od naših najuspješnijih manekenki nadaleko su poznate i cijenjene u modnim krugovima. Ljupka Gojić Mikić ima nevjerojatnu sposobnost 'upecati' odjevne komade koji su podjednako jednostavni i efektni, a zatim ih spojiti u odlične kombinacije

Ima li boljeg plana za petak popodne od druženja s prijateljicom i ispijanja kavice? Teško, složit će se mnoge, a među njima i Ljupka Gojić Mikić koja je upravo tako započela ovaj vikend.

Dvije fotografije podijelila je na svom Instagram profilu, a njezina upečatljiva modna kombinacija ni ovog puta nije prošla nezapaženo.

Ljupka je inače sklona spajanju ležernih i elegantnih kombinacija, a iako prati i voli trendove, uvijek ostaje vjerna svom prepoznatljivom stilu. U njezinoj garderobi prevladavaju efektni krojevi, dojmljivi printevi i uzorci te modni dodaci koji su nerijetko visoko na listi želja brojnih zaljubljenica u modu.

  • +4
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Profimedia / Autor: Darko Tomas / CROPIX

I dok nam je u posljednje vrijeme Ljupka najčešće pokazivala hrabre i iskusno spojene uzorke, ovog puta igrala je na sigurno. Tako je za ležeran petak odabrala jednako tako ležernu kombinaciju – ugodnu, neodoljivo nosivu i tako chic.

Hlače na sivo bijele prugice spojila je s predimenzioniranom bijelom košuljom koja je pravo oličenje chic stila i komad koji bi zasigurno našao svoje mjesto i u ormaru Parižanki, koje su oličenje 'nemarnog' i tako neodoljivog stila.

U toj kombinaciji odlično su se izgledale smeđe, kožne natikače, cipele bez kojih zaljubljenice u mogu nisu mogle zamisliti ljetne dane.

Nema sumnje, Ljupka je usko vezana za modu, a njezinim vodama, kako poslovno, tako i privatno oduvijek vješto pliva. I dok će vrlo rado prigrliti kakav vladajući modni trend, u njezinom ormaru baš uvijek će se naći bezvremenski, klasični komadi koji pružaju osnovu za sjajan stajling u svakoj prilici.

  • +10
Bijele košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije