uvijek svoja

Opet spaja nespojivo i izgleda odlično: Ljupka Gojić Mikić nosi sve vladajuće trendove, ali na svoj jedinstven način

22.08.2022 u 22:37

Bionic
Reading

Gdje god se pojavila Ljupka Gojić Mikić oduševljava modnim kombinacijama, a iznimka nije bio ni put u London gdje je pokazala dnevni stajling vrijedan kopiranja

Kako spojiti gotovo sve vladajuće trendove, a pri tome ostati vjerna prepoznatljivom modnom stilu? Vrlo lako, ako se pita Ljupku Gojić Mikić koja je pokazala još jedan sjajan stajling vrijedan pažnje. Hlače visokog struka i širokih nogavica veliki su hit ove sezone, a takvi modeli gotovo su potpunosti s modne scene izgurali skinny modele. Ljupki je za oko zapeo posebno efektan model poznati i kako paper bag hlače koje su doslovce nosive sa svime te se odlično snalaze kako u casual tako i u nešto elegantnijim izdanjima.

Za obilazak jedne od najatraktivnijih europskih prijestolnica Ljupka je posegnula uza sigurnim i nepogrešivim izborom kada se radi o obući – tenisicama i to onim vječni sportskim.

Kako bi primirila taj spoj ležernog i elegantnog, posegnula je za vrlo efektnim i samo na prvi pogled običnim topićem. Na tragu vrlo modernih, kratkih topića, Ljupka je posegnula na primjerkom koji bi mnogi rado vidjeli u ormaru – s prednje strane poput obične, basic bijele bluze, a sa stražnje strane efektnih remenčića koji otkrivaju gola leđa.

Stajling je upotpunila laganim bež sakom i malom torbicom – jednostavno, nenametljivo, a opet tako efektno. Bio je to još jedan stajling kojim je Ljupka dokazala zašto je mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki sa svjetskom karijerom, ima nevjerojatno vješto oko za pronalaženje jedinstvenih modnih komada, ali i spajanja naoko nespojivih predmeta i uzoraka, a njene kombinacije, koje nerijetko pršte bojama i uzorcima, redovito dobivaju brojne komplimente.

  • +4
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Profimedia / Autor: Darko Tomas / CROPIX