SVI se TOPE zbog njih

Uživaju u praznom gradu: Ljupka Gojić Mikić u zagrljaju supruga u kojeg je zaljubljena već 22 godine

31.07.2022 u 14:45

Bionic
Reading

Naša najuspješnija manekenka u povijesti, dizajnerica i uspješna poduzetnica s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem čine jedan od najdugovječnijih poznatih parova u Hrvatskoj, a tome svjedoči činjenica da su već 22 godina žive ljubavnu bajku. Par ima tri kćeri - Jannu Sienu, Milu Amelie i Mari Danu, a Ljupka gotovo svakodnevno otkriva dogodovštine iz njihove svakodnevice

Na Instagram profilu Ljupke Gojić Mikić najčešće preslatke djevojčice, delicije u kojima guštaju i one koje se mogu naći u njihovoj slastičarnici, stanja u kvartu, razglednice s putovanja, njzini dizajnerski uratci i modne kombinacije, no supruga Mihaela rjeđe objavljuje.

Danas su pale nove, crno-bijele zajedničke fotografije supružnika nastale na praznim ulicama Zagreba. Snimljeni su zagrljeni i dobro raspoloženi. Par je, prisjetimo se, čak devet godina proveo u Hiroshimi gdje je Mihael igrao nogomet, a djevojčice su išle u školu.

Ljupka se s djevojčicama vratila u rodni Zagreb 2017. godine, a Mika im se pridružio nakon završene nogometne karijere. U njezinom kvartu, zagrebačkoj Knežiji danas imaju popularnu slastičarnu, a Ljupka i dalje radi na svom modnom brendu Jolie Petite.

'Jako je teško opstati u vezi, s jedne strane profesionalni sportaš i profesionalni model s druge. Danas me nazovu, sutra sam u avionu za Venecuelu, nema planiranja. Na kraju je vrijedlo baš zbog toga, bili smo uporni u poslu i s tri curice i sad smo stalno zajedno. Godišnjice smo više slavili prije i sve se može imati, i ljubav i poštovanje i razumijevanje i to da imaš slobodu', izjavila je ranije za In Magazin.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX