akcija traje i dalje

Počastite se ovog mjeseca robotskim usisavačem i sebi poklonite ono najvažnije: Slobodno vrijeme

12.01.2022 u 11:37

Bionic
Reading

Kažu da je siječanj najdepresivniji mjesec u godini, a kako bi vas barem malo razveselio, iRobot vam je omogućio siječanjsku priliku za nabavku iRobot kućnih pomagača po posebnim akcijskim cijenama

Ne budite umorni i pasivni zbog hladnih temperatura i manjka sunca. Iskoristite ovaj mjesec kako bi zakoračili u novu godinu vedro i veselo. Psihološke studije dokazuju da organizacija i čišćenje doma mogu značajno poboljšati naše raspoloženje. Oslobađanje od nakupljenih stvari stvara osjećaj slobode i novog početka, pa mnogima vraća i osmijeh na lice. Pokušajte iz svog stana izbaciti nepotrebne stvari ili reorganizirati stvari na policama. Uvjereni smo da ćete se u čišćem životnom prostoru osjećati opuštenije i poletnije. Dok ste vi okupirani izbacivanjem viška stvari iz ormara, neka naša Roomba bude usmjerena na čišćenje vaših podova.

Kako bi vam olakšao odabir, iRobot je za vas ovog siječnja pripremio posebne popuste na nekoliko modela Roombi, a više o njima možete pročitati u nastavku.

Roomba 694

Robotski usisavač iRobot® Roomba® 694 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspješno se nosi sa svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Iskoristite siječanjski popust te kupite Roombu 694 po akcijskoj cijeni od 1.999 kn (redovna cijena 2.799 kn).

Roomba i3(i3156)

Roomba i3(i3156) prilagođava se vašim životnim navikama i sluša vaš glas, tako vam omogućuje da sve svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljicama, u društvu obitelji. Zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte. Serija robotskih usisavača Roomba i3 ima novi moderni dizajn i puno novih naprednih značajki. Ovaj model razumije vas i vaš dom, te vam olakšava vaš život. Iskoristite posebnu priliku te kupite Roombu i3(i3156). po akcijskoj cijeni od 2.799 kn (redovna cijena 3.899 kn).

Roomba i3+(i3556)

Uz moderni dizajn i puno naprednih značajki, serija i3+ uključuje i bazu za automatsko pražnjenje spremnika pa na usisavanje ne morate pomisliti i po nekoliko mjeseci. Uz sustav automatskog pražnjenja spremnika Clean Base® koji uređaju i3+ omogućuje da se sam prazni i do 60 dana. Vrećice AllergenLock hvataju i zadržavaju 99 % peluda i plijesni. Iskoristite siječanjski popust te kupite Roombu i3+(i3556) po akcijskoj cijeni od 4.199 kn (redovna cijena 5.999 kn).

Roomba Combo 1118

Roomba Combo je 2 u 1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uz zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Kad je podloga za mokro pranje skinuta uređaj samo usisava. Kad je podloga postavljena i tank je napunjen vodom uređaj može usisavati i prati glatke površine. Iskoristite posebnu priliku te kupite Roombu Combo po akcijskoj cijeni od 2.499 kn (redovna cijena 2.899 kn).

Zakoračite u novu godinu vedro i veselo. Nagradite se i iskoristite posebnu iRobot siječanjsku akciju za kupovinu jednog od modela Roombe na popustu. Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split, te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, Links, Bazzar, Elipso, Emmezeta, ekupi, Harvey Norman, Svijet medija, Abrakadabra.