ANDREA ZVONO DIZAJN

Adriana Đurđević se odlučila okušati i u svijetu mode; predstavila je svoju prvu haljinu, a reakcije su - podijeljene

19.01.2020 u 13:24

Bionic
Reading

Lijepa pravnica Adriana Đurđević odlučila se baciti u modni biznis te je ostvarila suradnju s modnom dizajnericom Andreom Zvono Bašić

Lijepu Dubrovčanku javnost najbolje poznaje zbog njezine veze s našim nogometnim reprezentativcem Dujom Ćaletom Carom, no Adriana Đurđević definitivno bilježi dostignuća zbog kojih zaslužuje biti pod lupom javnosti. Ova pravnica sada je odlučila predstaviti i vlastitu liniju haljina.

Pod nazivom Andrea Zvono by Adriana dolazi prvi rezultat suradnje ove dvije Dubrovčanke, a sudeći prema objavi na Instagramu par na ovome neće stati. Prvu haljinu koju je dizajnirala, Đurđević sugerira maturanticama za maturalnu večer, a ostaje za vidjeti hoće li im se ova kreacija uopće svidjeti.

Uska crvena haljinica ne može biti kraća, a kako bi dojam bio što impresivniji, Đurđević je krpicu upotpunila volanima od tila. Cijeli outfit je još je upadljiviji zbog kričavo rozih čarapa, crvenih štikli te istobojnog dodatka na glavi.

Fanovi na Instagramu su podijeljeni oko kreacije. Većina ih je oduševljena onime što je Đurđević izradila, no nekima kreacija baš i nije po volji. 'Izgledaš ko teletabis', ili 'inače odlične kreacije, odličan stil, ali ovo je užas', pišu neki od nezadovoljnih.