KAO BAKA MRAZICA

Veseli blagdani Duje Ćalete Cara: Njegova atraktivna djevojka uskočila u seksi kostim

18.12.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Andriana Đurđević i nogometaš Duje Ćaleta Car na zabavan način odbrojavaju dane do najomiljenijeg blagdana. Zgodna Dubrovkinja već nekoliko dana na svom Instagram profilu pokazuje blagdanski ugođaj u njihovom domu, a zadnje fotografije na kojima se kostimirala posebno su razveselile njezine fanove

Dubrovačka pravnica i bivša manekenka, djevojka biličkog nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara uskočila je u crveno bijeli seksi kostim Bake Mrazice i okitila bijeli bor u njihovom domu u Marseilleu gdje gdje Duje igra za nogometni klub Olympique de Marseille. Haljinica s bijelim vunenim ovratnikom i kratkim rukavima stajala joj je kao salivena.

I svog je Duju uspjela nagovoriti da skupa poziraju pored bora s kapom Djeda Mraza.

Adriana modu ima u malom prstu, što potvrđuje i preko 57 tisuća pratitelja na toj društvenoj mreži. Izjavila je kako je oduvijek imala svoj stil te da joj je važno da to uvijek bude nešto drukčije i neobično.

'Najbolje se osjećam kad imam vremena za sebe. Tad u miru mogu pogledati što mi se sviđa, što mi stoji, okrenuti se ispred ogledala ako treba i deset puta. Tad me nitko ne pita 'Jesi li gotova više?', 'Zar ćeš stvarno to kupiti?' ili kaže 'Ne treba ti to' i 'To ti je ružno', kako bi Duje rekao kad odemo zajedno u šoping. Naravno, ponekad kupujemo zajedno jer smo jedno drugom najveći kritičari, ali to je uglavnom kupnja putem interneta ili dok smo na putovanju. Volim čuti njegovo mišljenje, ali to ne znači da ću ga uvažiti', rekla je ranije za Story.