IMA SE ČIME HVALITI

63 su joj godine, a mini haljina stoji joj kao salivena

20.04.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka koja je krasila naslovnice u kupaćem kostimu, 63-godišnja Christie Brinkley sinoć je s kćerkom Sailor Brinkley prisustvovala 150. rođendanskom partyju modnog časopisa Harper's Bazaar na kojem je zablistala poput prave holivudske dive u haljinici u kojoj izgleda poput djevojčice te je još jednom dokazala kako joj godine ne mogu ništa

Bivši model i glumica Christie Brinkley pokazala je da još uvijek žari i pali izgledom na sinoćnjem partyju modnog časopisa Harper's Bazaar koji je proslavio svoj 150. rođendan. Iako joj je 63 godine, ona nimalo ne izgleda poput svojih vršnjakinja.

Iako bi većina pomislila da bivša manekenka svoj mladolik izgled može zahvaliti botoksu, Brinkley je svojevremeno otkrila kako je botoks probala, ali joj se nije svidio. Vitku liniju i zategnutu kožu ova plavokosa ljepotica i godinama održava uz pomoć dugine prehrane. Kao dugogodišnja vegetarijanka pazi da joj se svaki obrok sastoji od raznovrsnog, šarenog povrća. Više o tajni njezina mladolikog izgleda možete pročitati ovdje.

#SailorBrinkleyCook #ChristieBrinkley #HarpersBazaar #BAZAAR150 with #TiffanyAndCo #BAZAAR150xTiffany #RainbowRoom

A post shared by Backstage Bombshell (@backstagebombshell) on

Očito nešto radi kako spada, jer slobodno može konkurirati i 18-godišnjoj kćerki Sailor Brinkley koja je s njom došla na rođendanski party. Čini se kako je mlada Sailor, pored ljepote, od mame naslijedila i istančan modni ukus. Za ovu je prigodu odjenula dugi crveni kombinezon, vrlo sličan outfit onome kakav je Christie Brinkley nosila na predstavljanju Sport Illustrated Swimsuita, časopisa koji ju je 70-ih i proslavio.

Nekadašnja it djevojka s naslovnica parirala je jedva punoljetnoj kćerki poput prave lavice i još jednom dokazala kako joj godine ne mogu ništa. Na proslavu modnog časopisa došla je odjevena u asimetričnu kratku crnu haljinicu na točkice koju je uskladila s crnim špic cipelama i crnom torbicom.

U lepršavoj dekoltiranoj haljinici, s plavim valovima u kosi kakve inače preferira i crvenim ružem na usnama, Brinkley je neodoljivo podsjećala na holivudsku ikonu seksipila Marilyn Monroe.

  • +19
Christie Brinkley na 150. rođendanu Harper's Bazaara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia