BEZ MAKE-UPA

Vječno mlada ljepotica i u 64. nosi bikini kao da joj je 20

15.03.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Šezdeset i tri su joj godine, ali zanosna i vječno mlada Christie Brinkley s punim pravom ponosno pozira u kupaćem kostimu jer za svoje godine ima besprijekornu manekensku liniju

Na svome profilu na Instagramu nekadašnja manekenka, koja se proslavila upravo poziranjem u kupaćim kostimima, objavila je fotografiju s priprema za nedavno snimanje za Sports Illustrated.

Christie Brinkley na tom je snimanju pozirala s kćerima Sailor i Alexom, a mnoge je zadivila činjenicom da jednako dobro izgleda kao one, unatoč razlici od 30-ak godina.

Uz objavljenu fotografiju zgodna Amerikanka napomenula je da ne nosi make-up niti ima frizuru, a pozira na omiljenom joj dijelu otoka, na kojem ima kuću već 13 godina, posebno zato što za vrijeme plime more potopi stijenu pa se može fotografirati na njoj, što izgleda kao da lebdi iznad površine vode.

Prelijepa Christie nedavno je objavila i fotografiju sa snimanja za taj prestižni časopis iz davne 1979. i doista se čini da osim pokoje bore na licu nema neke veće razlike.

O tajni njezina mladolikog izgleda govori se već godinama, a Christie je to iskoristila pa je objavila knjigu svojih beauty tajni. Inače ima i liniju kozmetičkih proizvoda za koje tvrdi da itekako pomažu njegovanoj i zategnutoj koži. Od onih najvažnijih uvijek ističe redovan piling cijelog tijela, obaveznu kremu za sunčanje te da primjerice noge maže kremom za lice.

Od estetskih zahvata mladolika Christie priznaje tek isprobavanje botoksa, ali jednom je prilikom medijima rekla da joj se to nikako nije svidjelo te ga više ne planira koristiti.