MLADOLIKA LJEPOTICA

62 su joj godine, a zasjenila je čak i Gigi Hadid

02.11.2016 u 14:37

  • +3

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Među mnogobrojnim poznatim licima koja nisu propustila promociju knjige slavnog dizajnera Tommyja Hilfigera istaknula se dotjerana Christie Brinkley koja je stigla u kratkim hlačama i pokazala vitke noge

Tommy Hilfiger u New Yorku je predstavio knjigu o svome životu 'American Dreamer', a među poznatim licima kao što su manekenka Gigi Hadid i tenisačica Serena Williams, pažnju je plijenila i Christie Brinkley.

Nekada je bila jedna od najpoznatijih manekenki u bikiniju, danas ima svoju tvrtku proizvoda za njegu tijela i kože, ali najviše pažnje izaziva mladolikim izgledom sa 62 godine.

Osim što djeluje puno mlađe pa se svi zanimaju za kreme i proizvode koji su za to navodno zaslužni, Christie uvijek odlično izgleda u trendi krpicama koje spaja poput prave fashionistice

#gigihadid at #tommyhilfiger book launch in NYC

Fotografiju objavljuje updates models✨ (@hadid.jenner.swift)


Na promociju je tako došla u jesenskom trendi outfitu koji je bio protkan mornarskim stilom. Kratke hlače od baršuna sa zlatnim pojasom i gumbima okosnica su stajlinga, a znala je da će tako privući pažnju jer je pokazala zavidno vitke noge, posebno za svoje godine.

Na gležnjače koje su također od baršuna, a to je tkanina koja je obilježila ovu zimu, 62-godišnja ljepotica outfit je nadopunila bijelom košuljom i military kaputom.

Oba su komada ultimativni hit. Osim što spada u vječne komade, njezina bijela košulja ima trendi volan, a kaput kakav nosi u svojim kolekcijama imaju gotovo sve modne kuće.