ROKERSKI CHIC

Ova ljepotica u 61. zaista izgleda nemoguće dobro

08.06.2015 u 14:39

  • +4

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prelijepa bivša manekenka Christie Brinkley svakim svojim pojavljivanjem u javnosti iznova potvrđuje to da su godine za neke zaista samo broj. Atraktivna plavuša ima 61. godinu, a i dalje izgleda upola mlađe

Njezina ljepota očito prkosi godinama, a zarazan osmijeh i dalje jenjezin zaštitni znak, što je još jednom dokazala tijekom izlaska sastarijom kćerkom Alexom Ray Joel, koju je dobila u braku s rokeromBillyjem Joelom, i sinom Jackom Brinkleyjem Cookom iz drugog braka.

Mladolika majka troje djece zaizlazak u popularni Chateau Marmont izabrala je rokerski outfit. Nacrne uske traperice i sandale s remenčićima odjenula je prozirni crnitop i crnu kožnu jaknu sa zlatnim porubom te look zaokružila otkačenom,upečatljivom torbom.

Lijepa Christie tvrdi da su za njezinu zavidno vitku figuru i nevjerojatno mladolik izgled zaslužni dobri geni i zdrav način života, a nikad nije priznala da je imala bilo kakve estetske korekcije. Vegetarijanka je, a priznaje da veliku pozornost posvećuje održavanju forme i njezi lica te zagovara redovite pilinge i korištenje krema sa zaštitnim faktorom, a nedavno je izbacila na tržište i svoju liniju kozmetičkih proizvoda.

'Muškarci se svakodnevno briju i tako na prirodan način uklanjanju odumrle stanice kože. Žene bi češće trebale raditi blagi piling lica. Moja rutina uljepšavanja jako je jednostavna; očistim lice, napravim piling i nahranim ga kremom. Koristim redovito liniju Olay's Regenerist i Clarinsovu kremu za vrat te svakodnevno nanosim sredstvo za zaštitu od sunca. Kad sam počinjala raditi kao manekenka, rekli su mi da moram malo pocrniti, ali sam uvijek pritom štitila lice. Trenutačno koristim kreme sa SPF-om iz svoje linije. Također pijem velike količine vode kako bi mi koža bila hidratizirana', otkrila je Christie, a u preko 40 godina karijere krasila je više od 500 naslovnica i bila zaštitno lice kozmetičkog brenda Cover Girl dulje od 25 godina.

'Vjerujem da je najvažnija stvar koja pridonosi vanjskom izgledu zapravo to kako se osjećate iznutra. Zato je od iznimne važnosti da uživate u svakom trenutku i da se zabavljate. Mislim da je sreća jedina stvar koja najbolje pristaje svakom licu', kaže Christie.