PRELIJEPA JE

Ima 60 godina i nevjerojatno izgleda, u čemu je tajna?

15.04.2014 u 14:05

  • +3

Christie Brinkley

Izvor: Društvene mreže / Autor: web.stagram.com/n/christiebrinkley

Bionic
Reading

Zanosna Christie Brinkley izgleda nevjerojatno dobro, a svatko tko je vidi ne može ne ostati zatečen njezinom ljepotom. Širok osmijeh, vitka figura i valovita plava kosa čine je pravom ljepoticom, a čini se nekadašnja slavna manekenka i danas, sa 60 godina, izaziva zavist dvostruko mlađih kolegica

Naravno, tako savršen izgled ne dolazi bez odricanja i određenih režima, a nekadašnji model i majka troje djece ističe kako u najvećoj mjeri dobar izgled može zahvaliti genetici. Što se tiče prehrane, Christie nije jela meso od svoje 12. godine.

Kako kaže, tijekom godina prolazila je kroz različite faze, ali trenutačno je vegetarijanka te ne jede ni ribu ni mliječne proizvode, osim kozjeg i ovčjeg mlijeka. Angažirala je i privatnog kuhara specijaliziranog za zdravo pripremanje hrane, piše Harper's Bazaar

Christie svako jutro počinje šalicom kapučina te kozjim jogurtom pomiješanim s organskim kupinama, borovnicama, malinama, papajom, sjemenkama chia, sirovim zobenim pahuljicama i orasima. Ili pak omletom od bjelanjaka sa špinatom i gljivama. Za ručak je na meniju salata s grahom, a u poslijepodnevnim satima kuhar joj priprema svježi sok od kelja, limete, naranče i avokada, dok su za grickanje tu bundevine sjemenke s himalajskom soli. Za večeru omiljeno joj je jelo smeđa riža s lećom, pržene crvene i žute paprike, komorač te slatki krumpir i salata.

Uz pomno osmišljenu prehranu Christie dosta vremena posvećuje i vježbanju te je vrlo aktivna. Tako uživa u vožnji biciklom, surfanju, skijanju i plivanju, a zimi najčešće vježba jogu.

Njega kože također joj je prioritet pa zanosna Christie kaže: 'Redovito čistim lice, koristim piling i hidriram ga. Također svakodnevno nanosim kremu sa zaštitnim faktorom te pijem velike količine vode kako bi mi tijelo i koža uvijek bili hidrirani.' Da bi joj i frizura bila  besprijekorna, Christie redovito odlazi frizeru, svakih šest do osam tjedana.

Osim redovita vježbanja, Christie redovito odlazi i na dubinsku masažu te obožava kupke od soli epsom. Također prakticira piling cijeloga tijela.