CRNA SERIJA

2009. rekordna po broju rastava slavnih Hrvata

30.03.2010 u 22:36

Bionic
Reading

Za rekordan broj poznatih hrvatskih brakova prošla godina je bila kobna, a niz rastava nastavlja se i u ovoj godini

Neslavni niz otvorili su, kako piše Jutarnji list, Hrvoje i Tina Rupčić, čijoj bračnoj sreći se prepriječila Zrinka Cvitešić. Uslijedila je daleko najskuplja brakorazvodna parnica između Slavice i Bernieja Ecclestonea, iz koje je naše gore Slavica izašla sa 1,2 milijarde funti. Znatno skromniji imetak podijelit će Joško Lokas i Ivana Sila, čijem bračnom brodolomu je kumovala, kao i kod Rupčića, jedna glumica. Joško je trudnu suprugu ostavio zbog Nataše Janjić

Brak Igora i Suzane Štimac nekoliko puta je bio pod znakom pitanja, a konačan kraj došao je s prošlim ljetom. To isto ljeto prvi put su Nina Badrić i Bernard Krasnić proveli razdvojeno, da bi u jesen stigla, poput bombe, i vijest o njihovoj rastavi.

Uslijedilo je i priznanje Željka Keruma da je već pet godina u vanbračnoj vezi s mlađahnom Fani Horvat, s kojom je prije nekoliko dana dobio dijete. Niz su nastavili Tončica Čeljuska i suprug Zlatko, koji je bio i dio crnih kronika. Dugogodišnju vezu prekinuli su Maja Vučić i Igor Hajdarhodžić, a brak razvrgnuli i Ivica i Anita Đuzel.

Ova godina, čini se, nastavlja crni niz za slavne brakove, tako da su se nedavno rastali Anđa Marić i Primož Dolinčar, a priča se da je i brak Sanje Duggan i Frane Barbierija pred lomom. Tu su i Tamara Garbajs i Jasna Palić-Picukarić koje se nalaze na počecima nekih novih životnih putova, odvojene od svojih dosadašnjih životnih partnera.