KOD HOTELA DUBROVNIK U ZAGREBU

Znanje ponovno otvara nekad najveću knjižaru propalog Algoritma

13.08.2017 u 08:24

Bionic
Reading

Bivša knjižara Algoritma MK kod zagrebačkog Hotela Dubrovnik, nekad najveća knjižara propalog knjižarskog lanca, ponovo će 16. kolovoza otvoriti svoja vrata pod egidom nakladničke kuće Znanje, iz koje najavljuju bogat asortiman domaće i strane te prijevodne literature, multimedije i papirnice, ali i program književnih događanja, promocija i gostovanja autora

U knjižari na adresi Gajeva 1 bit će zastupljeni naslovi brojnih hrvatskih nakladnika, najnovija izdanja svjetskih i domaćih bestselera, publicistike i stručne literature, darovni program kao i program papirnice, kažu iz Znanja.

Osim toga, u prostoru će se ponovno naći i veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz svih područja te bogati odjel multimedije.

U prizemlju će na velikom odjelu za djecu biti mnoštvo slikovnica, knjiga i najpopularnije društvene igre. Ljubitelji stripova moći će uživati u brojnim hrvatskim i stranim izdanjima, a bit će tu i veliki izbor kompjutorskih igara i filmskih DVD-ova.

Kako bi knjižara ponovno postala atraktivno mjesto okupljanja svih ljubitelja knjige i pisane riječi, iz Znanja najavljuju i različita događanja, promocije knjiga, gostovanja stranih i domaćih autora, te raznolike privlačne ponude za svoje čitatelje.

'Nadamo se da će Zagrepčani, kao i njihovi domaći i strani gosti u ovoj kultnoj knjižari u samom srcu grada opet pronaći voljeno mjesto koje im otvara vrata prema novim svjetovima i kojemu će se uvijek rado vraćati', poručuju iz Znanja.

U povodu ponovnog otvaranja svoje vlastite knjižare u Zagrebu, Znanje svim kupcima od 16. do 31. kolovoza daruje 25 posto popusta na sva svoja izdanja.