AUTORIČIN ODGOVOR

Zašto Vedrana Rudan psuje?

16.04.2015 u 13:30

Bionic
Reading

Ako ste ikad čitali ili slušali spisateljicu Vedranu Rudan, sigurno vam nije promaknulo to da koristi psovke. To se očito nije svidjelo nekim čitateljima njezinog bloga pa je ponukana njihovim komentarima konačno otkrila zašto psuje

Riječka spisateljica u uvodu teksta naslovljenog 'Zašto psujem?' primjećuje da nekim čitateljima njezino psovanje ide žestoko na k**ac te poštujući njihov stav nudi nekoliko rečenica u svoju 'obranu'.

'Moj blog nije sponzoriran, on je samo moj. Svi koji misle da sam tajna kolumnistica Glasa koncila jako su se zajebali. Želim reći, kad nešto ili nekoga pošaljem u kurac, nisam u sukobu interesa, nego u sukobu sa svijetom i samom sobom', kaže Rudan.

Svima koji će se zapitati kakve veze s njima ima sukob sa svijetom i samom sobom frustrirane stare babe opsjednute k**cem, je**njem i pič**m, Rudan poručuje da njezin blog nije obavezna lektira za prvopričesnike i djevice koje peru svoje spolovilo pred prvi snošaj.

'Sve dok dišem ja sam ljudsko biće koje na svom blogu, čitate ga besplatno, smije pisati što mu padne na pamet. O, kako je to blažen osjećaj!', kaže Rudan i zaključuje:

'Ponosna sam nositeljica titule baba mojih godina. Živa sam, zdrava u skladu sa svojim godinama, je**na, tucana, kresana, gužena od ovog režima kome ne mogu ništa. Ako zaista mislite, vi neki, da nemam čak ni pravo sve i svakoga oko sebe slati u k**ac zato jer vas neke to uznemirava, mogu vam samo poručiti - vi meni ne idete na k**ac. Dapače. Ponekad me dovodite do sladostrašća.'