The Black Room

Riječka rock četvorka otkriva drugi dio svoje trilogije: poslušajte singl 'Lawless Boulevard'

23.11.2021 u 10:26

Bionic
Reading

Singlom i video-spotom bend najavljuje nove materijale koji će početkom 2022. biti objavljeni na albumu 'Motel Monaco'

Riječka rock četvorka The Black Room predstavlja novi singl i spot ‘Lawless Boulevard’. Drugi je to dio trilogije započete singlom ‘I’ll Talk You Into It’, a kojim nastavljaju vokalno-glazbenu naraciju o egzistencijalnim temama (svoje) generacije.

Njihov zvuk ukorijenjen je u garažnom rocku i snažno podsjeća na brit-rock devedesetih, što im je donijelo odlične kritike i naklonost publike već prvim objavljenim materijalima. Tekstovi su inspirirani osobnim pričama, s protagonistima koji žive u ozračju rocka, poezije i noćnog života, a stihovima progovaraju o mnogim društvenim temama.

Pjesma ‘Lawless Boulevard’ govori o odrastanju u okruženju novog milenija, nove države, ali i generacijske melankolije upakirane u plesni beat i hitoidne dionice, a vizualni identitet pjesme i ovaj put je osmislila nagrađivana riječka redateljica Kristina Barišić.

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Black Room

Vrhunska audio produkcija, promišljena vizualna estetika i besprijekorna realizacija već su im osigurali doseg puno dalje od granica naše male države, a nove pjesme koje će početkom 2022. biti objavljene na albumu 'Motel Monaco' te bi granice itekako mogle pomaknuti još dalje.

  • +5
The Black Room - Lawless Boulevard Izvor: Screenshot / Autor: Kristina Barišić