ZA SANACIJU

Razorni potresi uništili su Kino klub Sisak, ali i domove kinoklubaša, HFS moli pomoć

07.01.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Hrvatski filmski savez (HFS) pozvao je na solidarnost i novčane donacije za sanaciju Kino kluba Sisak uništenog u seriji nedavnih potresa koji su pogodili Sisačko-moslavačku županiju.

'Razorni potresi uništili su Kino klub Sisak, ali i domove kinoklubaša, njihovih prijatelja i obitelji. Prostori Kino kluba su u jako lošem stanju, a mnogi domovi članova uništeni su i nisu pogodni za život', stoji u objavi na web stranici HFS-a.

Izvijestili su da, iako je stradala filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak, svi članovi su dobro i 'ne odustaju od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima'.

Iako je klub stradao u potresu te je mnoga oprema uništena kao i domovi naših kinoklubaša našu ekipu filmaša to nije...

Posted by Kino klub Sisak on Wednesday, January 6, 2021

'Sve što je srušeno, možemo ponovno izgraditi, možemo i moramo zabilježiti ove trenutke, kao i sve što nam slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja nam pokazuju da nismo sami', poručuju.

Potres koji je jučer zadesio grad Sisak izbrisao je prostorije kluba. Na još veću žalost neki naši članovi izgubili su...

Posted by Kino klub Sisak on Wednesday, December 30, 2020

Sredstva će se iskoristiti za nastavak rada Kino kluba Sisak, pomoć njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke i ponovnom postavljanju Kluba na noge.

Pomoć se šalje na Kino klub Sisak, OIB: 69952113613, matija@kks.hr odnosno na žiro račun HR9725000091101403050, s opisom plaćanja Za Kino klub Sisak.

Veliko hvala Hrvatskom filmskom savezu <3

Posted by Kino klub Sisak on Friday, January 1, 2021