od 22. do 26. svibnja

Profilov humanitarni projekt za osječku Udrugu PLANTaža

17.05.2024 u 19:01

Bionic
Reading

Izdavačka kuća Profil knjiga i ove će godine s velikim brojem naslova, koji će se moći kupiti s popustima do 70 %, sudjelovati na Panonskom festivalu knjige koji se održava u Osijeku od 22. do 26. svibnja u Dvorani Gradski vrt Osijek

Posebno nam je zadovoljstvo najaviti da ćemo dio zarade od prodaje knjiga tijekom održavanja Panonskog festivala knjige donirati osječkoj Udruzi PLANTaža, najavljuju organizatori.

Udruga PLANTaža bavi se promicanjem ekologije, poticanjem kreativnosti te osmišljavanjem aktivnosti za boljitak zajednice kroz organizaciju koncerata, predstava, sajmova, radionica i edukacija, što su globalno i lokalno iznimno važne aktivnosti, posebice u kontekstu nedavne ekološke katastrofe koja je pogodila grad Osijek.

Kako bismo i sami pružili podršku aktivnostima Udruge, od svakog ćemo prodanog primjerka naša 22 popularna naslova, među kojima je i netom objavljen roman cijenjenog švedskog novinara i pisca Jensa Liljestranda 'Ako sve i nestane', a koji se bavi upravo klimatskim promjenama, donirati dva eura Udruzi PLANTaža.

Za sve one koji od 22. do 26. svibnja neće moći doći na Panonski festival knjige, a žele se uključiti u naš humanitarni projekt, omogućili smo doniranje za Udrugu PLANTaža kupnjom knjiga u našem web shopu na profil.hr.

sve osim nogometa