'pazi.mazi.voli'

Priča o prijateljstvu čovjeka i psa u režiji Nore Krstulović u Maloj sceni

17.05.2017 u 15:44

Bionic
Reading

Posljednja svečana premijera u Maloj sceni praizvedba je naslova 'pazi.mazi.voli.' autorica Dine Vukelić i Nine Horvat u režiji Nore Krstulović, koja će se održati u petak 19. svibnja.

'Predstava 'pazi.mazi.voli.' govori o važnosti odgovornog odnosa djece prema kućnim ljubimcima jer se briga o životnjima uči već od malih nogu. Na zabavan način kroz priču nas vodi Čupko, pas lutalica, koji jednog dana upozna Juraja i Leu te im okrene život naglavačke! Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i mnogo će ih naučiti o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju i bacanju loptica', ističe se u najavi.

Leu, Juraja i Čupka igraju, na audiciji odabrani glumci - Vanja Ćirić, Davor Kovač i Aleksandra Demše.

Priču su na scenu postavili i oblikovali svjetlo Nora Krstulović i Vedran Peternel osnivači kolektiva SKROZ, ujedno i stalni suradnici Male scene. Peternel je i autor glazbe te oblikovatelj zvuka. Kostmografkinja je Lucija Smolčec, likovno oblikovanje napravile su Klasja Habjan i Zita Nakić Vojnović, fotogafkinja je Morana Belančić, a predstavu su producirale Tena Bosek, Mia Tomić i Jelena Vignjević uz mentorstvo Vitomire Lončar.

U radu na predstavi sudjelovao je i pseći konzultantski tim kojeg čine Bowie, Luna, Tessa i Frida.