'TUĐI ŽIVOT'

Predstavljen prvijenac Marine Vujčić

12.05.2010 u 16:08

Bionic
Reading

U knjižari Profil Megastore u sklopu 7. zagrebačkog sajma knjiga i serije događanja Knjiga ispod čekića predstavljena je knjiga Marine Vujčić 'Tuđi život' u nakladi Profila

Uz autoricu, knjigu su predstavile Ana Bogišić, Milana Vuković Runjić i Ivica Prtenjača, a ulomke iz knjige čitala je Jasna Bilušić.

Milana Vuković Runjić kazala je da knjiga nije chicklit, istaknuvši da je to dobar znak. 'Uvijek sam bila više naklonjena knjigama koje ti mogu spasiti život i imaju katarzičnu moć. 'Tuđi život' je upravo takva knjiga.'

Autorica Marina Vujčić otkrila je da ju je na pisanje djela nagnao sin te najavila da će vjerojatno nastaviti 'obiteljski business'.

'Najkraće rečeno, ova knjiga govori o pisanju i ljubavi. Zahvaljujem se još jednoj osobi koja ovdje jako nedostaje, a naučila me i pisati i voljeti', kazala je.

'Tuđi život' ironičan je, a istodobno i zabavan roman u kojemu se autorica često referira na hrvatsku svakodnevicu te stvarne osobe.

Knjiga ispod čekića je serija promocija najnovijih naslova koji se premijerno predstavljaju upravo tijekom 7. zagrebačkog sajma knjiga.