NAGRADNJAČA

Predstava 'JaTiOnoMi...' u Maloj sceni

06.05.2014 u 10:38

Bionic
Reading

U kazalištu Mala scena ove subote, 10. svibnja u 18 sati na rasporedu je predstava 'JaTiOnoMi...', a mi smo za svoje čitatelje pripremili 2x2 ulaznice!

Autorski par Jelena Vukmirica Makovičić i Marko Makovičić odlučio je napraviti predstavu društveno - anagažiranog karaktera s tematikom posvojenja djeteta koju istu izdvajaju u domaćoj ponudi kazališta za djecu.

U ulogama majke, oca i djeteta pojavljuju se Jelena Vukmirica Makovičić, Marko Makovičić i Silvio Vovk, pomoćnica režije, dramaturginja te odgovorna za glazbu jest Ivana Đula, kostime za predstavu osmislila je Hana Letica, oblikovateljica svjetla je Željka Fabijanić Šaravanja, scenografiju i likovno oblikovanje osmislile su Nina Bačun i Roberta Bratović (proglašene najboljima mladim dizajnericama za 2012.), a fotografkinja je Ana Šesto dok produkciju predstave potpisuje Vitomira Lončar

Predstava 'JaTiOnoMi...', nakon predstave 'Priča o vodi', predstavlja drugu kreativnu suradnju kazališta Mala scena i zagrebačkog ActLaba, članova Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina u Republici Hrvatskoj. Ova produkcijska suradnja, čiji je cilj etabliranje nove estetike, u kombinaciji s inovativnošću i izvrsnošću, proistekla je iz potrebe za povezivanjem na neovisnoj kazališnoj sceni.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Filip Gardoš
Tomislav Posavčić