mini mini ciklus

Predstava 'Da sam ja kontesa Dora' u maloj dvorani Lisinski

21.09.2023 u 13:18

Bionic
Reading

U godini kada se obilježava 100.obljetnica odlaska prve hrvatske skladateljice svjetskog renomea, Dore Pejačević, iz Zagrebačke filharmonije ističu da im je želja da i oni najmlađi na primjeren način upoznaju tu posebnu ženu i njezino stvaralaštvo

Zagrebačka filharmonija je stoga još u ožujku postavila predstavu za djecu Da sam ja kontesa Dora u kojoj uz glumicu i violinisticu Martu Bratković, te djevojčicu Martinu, sudjeluju i brojni članovi orkestra Filharmonije.

Prigodno, uz početak školske godine, sada kada su se naši mali sugrađani već navikli na redovne školske obveze, pozivamo ih da dođu sa svojim roditeljima u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u subotu 23. rujna u 10 sati i posjete dvorac Pejačevićevih u Našicama u kojem se događaju neke jako čudne stvari. Pogotovo kada nestane svjetla.

Za sve one koji su vikend već drugačije isplanirali, šansa da saznaju što se to dogodilo u našićkom dvorcu postoji još srijedu 27. i u četvrtak 28. rujna u 10 i u 12 sati na pozornici u Maloj dvorani Lisinski.