OBITELJSKA KOMEDIJA

Poznati roditelji s klincima uživali na premijeri 'Annie'

16.02.2015 u 13:15

  • +19

Poznati s djecom na premijeri 'Annie'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Continental film

Bionic
Reading

U hrvatskoj premijeri filma 'Annie' u kinu Cineplexx Centar Kaptol uživale su mnogobrojne osobe iz hrvatskoga društvenog života. U pratnji djece stigli su, među ostalima, Anđa Marić, Sanja Doležal, Željko Krušlin i Uršula Tolj

Premijerno prikazana 'Annie' suvremena je adaptacija istoimenog brodvejskog mjuzikla iz 1977, a prethodile su joj već dvije ekranizacije. Najnoviju potpisuje redatelj Will Gluck, a u glavnim su ulogama Quvenzhane Wallis, Jamie Foxx, Cameron Diaz i Rose Byrne.

Radnja se vrti oko djevojčice Annie koju su roditelji napustili još kao bebu uz obećanje da će se jednoga dana vratiti po nju. Život joj zagorčava zločesta maćeha, gđica Hannigan, no stvari se mijenjaju kad joj u život uđe napuhani tajkun i kandidat za gradonačelnika New Yorka Will Stacks. U tom trenutku Annie postaje poželjno oruđe u političkoj kampanji.

Obiteljska komedija 'Annie'

Svečana premijera filma 'Annie' održana je u kinu Cineplexx Centar Kaptol. U obiteljskoj komediji uživale su mnogobrojne osobe iz hrvatskoga društvenog života, među kojima Sanja Doležal s kćeri Leom, Željko Krušlin Kruška sa suprugom Ivanom i kćeri Editom, Zlatan Zuhrić Zuhra sa sinom Vjekom, Davor Meštrović, Anđa Marić sa sinom Gašperom, Barbara Houdek s kćeri Sofijom i Uršula Tolj s kćeri Ewom. Filmom je oduševljen i Endi, najveća hrvatska tinejdžerska zvijezda.

Izvedbom slavnih songova iz filma 'Annie' premijeru su začinili polaznici Škole pjevanja Husar & Tomčić.