NAGRADNJAČA

Pogledajte predstavu 'Zašto baš ja?'!

13.01.2015 u 09:34

Bionic
Reading

Kazalište Mala scena i tportal.hr vam poklanjaju 2x2 ulaznice za predstavu 'Zašto baš ja?', koja je na rasporedu ove subote, 17. siječnja s početkom u 19 sati.

Tri mušketira su odrasla i vode obične živote. Jednom godišnje sastaju se u mačevalačkom klubu i postaju dobri prijatelji i mušketiri kakvi su nekoć bili - u slavno doba svog djetinjstva.

Problem je u tome što svaki od njih ima vrlo specifičnu osobnost, snove, sudbinu ili samo vrlo specifično, ne baš prikladno, ponašanje… kao i uvijek, pojavljuju se isti konflikti!

Jedan od njih jednostavno mora pobijediti, drugi uvijek zezne stvari, treći uvijek ostalima ispravlja ono što rade i misle, jedan od njih samo želi biti leptir umjesto odraslog čovjeka, a drugi uvijek povrjeđuje ostale.

Uglavnom, oni pronalaze put prema svom unutarnjem mušketiru - drže se zajedno, poštuju međusobne razlike i na kraju opraštaju jedan drugome.

'Zašto baš ja?' je neverbalna predstava igrana u tragikomičnom, ozbiljnom i zabavnom univerzumu apsurdnih situacija i mjehurića intimnosti, nježnosti i podvala. Predstava ima i četvrti faktor kroz atmosferičnu i prelijepu glazbu danskog kompozitora Clausa Carlsena.

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 16. siječnja.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Andreja Rozmarić Marković
Goran Mitić