NAGRADNJAČA

Pogledajte predstavu 'Mala vještica'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.02.2015 08:51
  • Objavljeno 28.01.2015 u 08:55
mala vjestica

mala vjestica

Izvor: Promo fotografije / Autor: mala scena

Kazalište Mala scena i tportal.hr vam poklanjaju 2x2 ulaznice za predstavu 'Mala vještica' 31. siječnja u 17 sati!

Mala vještica imala je samo sto dvadeset sedam godina i živjela je u dubokoj šumi s gavranom Abrakasom, prijateljem i savjetnikom. Svake godine u Valpurginoj noći velike vještice plešu svoj ples na koji malene vještice ne smiju dolaziti. Potaknuta znatiželjom, mala je vještica ipak otišla i - bila je kažnjena. Da bi mogla sudjelovati na plesu sljedeće godine, morala je činiti dobra djela te naučiti mnoge čarolije. I tako je započeo uzbudljiv kovitlac događaja: pomagala je dobrima, kažnjavala zločeste, napravila mnoga dobra djela, ali to se i nije baš sviđalo Vijeću vještica…

Ova maštovita i vesela priča namijenjena je mladim gledateljima od četiri godine naviše, a govori o odrastanju, učenju, odgoju, obrazovanju, ali i o opredjeljenju za dobro. U svijetu odraslih, u koji Mala vještica tako silno želi što prije ući, vrijede neka druga pravila od onih koja vrijede u svijetu malenih. Mala će vještica našom predstavom poručiti mladoj publici da ne smije izgubiti ideale i svoje snove, da se treba zalagati za dobro, protiviti se zlu i da se jedino činjenjem dobra može odrasti u vrijednu i dostojanstvenu osobu.

Nakon velikog uspjeha 'Iglice' 2013. godine, 'Mala vještica' ponovno se radi u suradnji s Triko Cirkus Teatrom iz Zagreba.

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 30. siječnja.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Sanja Frlan
Ljerka Golubić Bregant

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!