POP-UP SHOP

Pogledajte dizajn kojim mamimo turiste

18.07.2014 u 14:59

  • +2

Croatian Design Superstore

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Croatian Design Superstore turistima i svima zainteresiranima na jednom mjestu nudit će stotinjak proizvoda domaćih dizajnera s područja namještaja, rasvjete, odjeće, obuće, igračaka, hrane, vina, nakita, posuđa i dekorativnih predmeta

U zadarskoj se Kneževoj palači u četvrtak 10. srpnja, u jeku turističke sezone, pokreće novi projekt naziva Croatian Design Superstore.

Prvi Croatian Design Superstore u Zadru će se smjestiti u privremenim izložbenim dvoranama Kneževe palače, popularno nazvanima 'Kneževe krletke'.

Osim u okviru mobilnog pop-up shopa koji će se nakon Zadra od jeseni otvoriti i u Zagrebu, a potom i u drugim gradovima, hrvatski dizajn će se uskoro moći pogledati i kupiti i putem internetske trgovine na adresi www.croatiandesignsuperstore.com, na kojoj će se moći doznati i nove prodajne lokacije.

Ira Payer, kreativna direktorica Croatian Design Superstorea, prema standardu izvrsnosti u dizajnu izabrala je stotinjak proizvoda domaćih dizajnera iz područja namještaja, rasvjete, odjeće, obuće, igračaka, hrane, vina, nakita, posuđa i dekorativnih predmeta.

Set za prirodu i društvene mreže

‘Iako je domaći dizajn postao sveprisutna i čak vrlo popularna tema u Hrvatskoj, još uvijek nije uspostavljen funkcionalni lanac koji povezuje dizajnerski projekt, njegovu produkciju, marketing i distribuciju, odnosno tržišnu relevantnost. A upravo je prodaja ključan preduvjet za njegov, ne samo opstanak, već i zamašnjak produkcije’, objasnila je Payer ideju projekta.

Projekt u Zadru ostaje otvoren sve do 25. rujna ove godine.